Dificultate medie
Timp de preparare: cca 1 ora
Ingrediente:
- 200 gr aluat de taitei (sau foi de lasagna din comert)
- untura pentru uns tava
- 200 gr de carne tocata de vita
- o ceapa
- un catel de usturoi
- sare
- piper
- oregano
- maghiran
- 2 foi de dafin maruntite
- 250 ml suc de rosii
- 300 gr de cas (cascaval)
- 200 ml smantana
Mod de preparare:
- Ceapa se taie marunt, usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu carnea tocata.
- Se pune intr-o tigaie si se prajeste putin amestecand. Adaugam condimentele si 150 ml suc de rosii si 100 ml de smantana.
- Amestecam si lasam sa scada putin. Punem apoi deoparte sa se raceasca.
- Luam o tava dreptunghiulara cu peretii mai inalti, o ungem si aranjam o foaie de lasagna, un strat de umplutura de carne, felii subtiri de cas si tot asa pana incheiem cu o foaie de lasagna.
- Batem intr-un castronel sucul de rosii ramas cu smantana ce-o mai avem si cu restul de cas ras si compozitia rezultata o punem pe deasupra ultimei foi.
- Se da la cuptor cam 30-40 de minute.
- Se serveste cu busuioc.
Pofta Buna!
Comentarii la retete