Timp de preparare: cca 1 1/2 ora
Cca 340 kcal/portie
Se consuma cu paine din cereale
Ingrediente pentru 4 portii:
- 4 cepe
- 2 l. s. ulei
- 500 gr carne vita
- 2 l. s. faina
- sare
- piper
- 1 v. d. c. chimen macinat
- putin maghiran
- 2-3 l. s. boia iute
- 2 l. s. otet
- 200 gr cartofi
Mod de preparare:
- Ceapa se toaca fin si se prajeste in ulei. Carnea de vita se taie bucati mai mari si se prajeste in aceeasi tigaie cu ceapa, pe ambele parti.
- Se presara cu faina, se adauga toate condimentele si otetul si se freaca totul bine, se adauga aproximativ 1 1/2 l apa rece si se pune la fiert; se fierbe aproximativ 1/2 ora.
- Intre timp se curata cartofii de coaja si se taie cuburi. Dupa 1/2 ora cuburile de cartofi se pun in supa si se fierb inca 1/2 ora.
- Se gusta supa inainte de a fi servita si eventual se mai condimenteaza cu boia.
Pofta Buna!
1 Comment
Ador carnea de vita,in special in aceasta combinatie.
mi-ati facut o pofta de gulas
[Reply]
Scrie o parere