Pentru cca 1,5 l
Timp de preparare: cca 3 1/4 ore
Cca 260 kcal/portie
Ingrediente:
- 300 gr legume pentru supa (praz, telina, ceapa)
- 1,2 kg oase de vita, vitel, pasare sau miel
- 1 foaie de dafin
- 1 fir cimbru
- 1 fir rozmarin
- 10 boabe de coriandru zdrobite si boabe de piper
- cateva frunze de patrunjel
Mod de preparare:
- Legumele se taie cuburi mari. Oasele se taie in bucati mai mici; impreuna cu legumele si cu celelalte ingrediente se pun la fiert cu 2,5 litri de apa rece.
- Se lasa sa fiarba 3 ore la foc mic. In timpul fierberii se indeparteaza spuma si grasimea ce se ridica la suprafata.
- Supa se strecoara cu ajutorul unei site sau al unui servet de bucatarie.
11 Trackbacks and Pingbacks
[...] l supa limpede de carne (vezi reteta Supa de carne, sau din [...]
[...] ml supa limpede de carne (vezi reteta Supa de carne, sau din [...]
[...] l supa limpede de carne (vezi reteta Supa de carne, sau din [...]
[...] l supa limpede de carne (vezi reteta Supa de carne, sau din [...]
[...] l supa limpede de carne (vezi reteta Supa de carne, sau din [...]
[...] l supa limpede de carne (vezi reteta Supa de carne, sau din [...]
[...] l supa limpede de carne(vezi reteta Supa de carne, sau din [...]
[...] l supa limpede de pui (vezi reteta Supa de carne, sau din [...]
[...] 1/2 l supa limpede de carne (vezi reteta Supa de carne, sau din [...]
[...] l supa limpede de carne (vezi reteta Supa de carne, sau din [...]
[...] l supa limpede de carne (vezi reteta Supa de carne, sau din [...]
Scrie o parere