Timp de preparare: cca 1 ora
Cca 220 kcal/portie
Se consuma cu un vin usor rosu
Ingrediente pentru 4 portii:
- 2 l. s. ulei
- 1 ceapa mare, taiata in bucati mai mari
- 1 gogosar rosu, in cuburi
- 1 gogosar verde, in cuburi
- 1 zucchini, in fasii
- 1/4 telina, in cuburi
- 1 fir usturoi verde, in inele
- 250 gr morcovi, in cuburi
- 1/4 l supa limpede de legume (vezi reteta Supa limpede de legume, sau din plic)
- sare
- piper proaspat macinat
- 2 rosii decojite
- 1/2 l. s. cimbru
- 1-2 l. s. crema Fraiche
- 1 l. s. zeama de lamaie
- 1 l. s. sos de soia
Mod de preparare:
- Uleiul se pune intr-o cratita mare la incins, se pun ceapa si toate legumele, in afara de rosii. Se calesc scurt impreuna.
- Se toarna supa limpede, se condimenteaza totul cu sare, piper si se mai fierbe 20-30 minute la foc mic.
- La compozitie se adauga rosiile si cimbrul si se fierbe inca o data 5 pana la 10 minute.
- Se omogenizeaza cu crema Fraiche, zeama de lamaie si sos de soia si se condimenteaza din nou, daca este necesar.
Pofta Buna!
Scrie o parere