Timp de preparare: cca 1 ora
Cca 210 kcal/portie
Se consuma cu paine alba
Ingrediente pentru 4 portii:
- 4 l. s. ulei de masline
- 1 ardei gras iute, mic
- 2 cepe, taiate in cuburi
- 2 catei de usturoi, zdrobiti
- 3-4 zucchini, in felii
- 2 patlagele, in cuburi
- 1 gogosar rosu si unul verde, taiati in fasii
- 1/2 l supa limpede de carne (instant)
- 200 gr pasta de rosii
- 1 castravete mic de sera, taiat in cuburi
- 4 rosii taiate in felii
- sare
- piper proaspat macinat
- cateva frunze tocate de maghiran si busuioc
- 1 l. s. frunze de patrunjel, tocate
Mod de preparare:
- Se incinge uliul si se prajesc ardeiul iute si ceapa. Dupa 3 minute se adauga usturoiul, dupa inca 3 minute zucchini, patlagelele si bucatile de gogosari.
- Se amesteca bine legumele si se stropesc cu ulei in timp ce se calesc, iar supa si pasta de rosii se toarna peste legume. Se adauga castravetele si se mai fierbe 1/2 ora. Legumele trebuie sa fie moi, dar nu zdrobite.
- Inainte de a servi se pun rosiile, se incalzeste mancarea, se condimenteaza si se presara cu verdeturi.
Pofta Buna!
Scrie o parere