Timp de preparare: cca 1/4 ora
Cca 190 kcal/portie
Se consuma cu 1 pachet Prosecco
Ingrediente pentru 4 portii:
- 150 gr telina
- o ceapa mica
- 1 catel de usturoi, tocat
- 2 l. s. unt
- 1/2 l supa limpede de peste (vezi reteta Supa limpede de peste, sau din plic)
- 0,5 mg sofran
- 100 ml vin alb sec
- 1 l. s. faina de orez
- 150 gr crema Fraiche
- sare
- piper proaspat macinat
- 100 gr crevete fierte si curatate
- 1 l. s. frunze de telina, tocate
Mod de preparare:
- Telina se taie in bucati de 5 mm, se pun intr-o tigaie cu unt si se calesc impreuna cu ceapa si usturoiul.
- Sofranul si supa limpede se fierb impreuna. Se amesteca vinul alb cu fain ade orez si se toarna in supa. Se fierbe si se pune deasupra crema Fraiche.
- Se condimenteaza supa cu sare si piper. Crevetele se adauga la celelalte ingrediente, apoi se presara deasupra cu frunze de telina.
Pofta Buna!
Scrie o parere