Pentru cca 1,2 l
Timp de preparare: cca 3/4 ore
Cca 560 kcal/portie
Ingrediente:
- 300 gr telina, usturoi verde, fenicul
- 2 cepe
- 2 catei de usturoi
- 2 l. s. ulei de masline
- 1 kg carcasa de peste (capete fara branhii, oase de peste, cozi)
- 200 ml vin alb
- cateva fire de cimbru
- frunze de patrunjel, hasmatuchi
- 10 boabe de piper zdrobite
Mod de preparare:
- Se taie in cuburi mari legumele, ceapa si usturoiul.
- Se pun toate intr-o tigaie, se prajesc, se adauga carcasa de peste si celelalte ingrediente.
- Se lasa 1/2 ora sa fiarba la foc redus.
- Se indeparteaza spuma de deasupra.
- In sita se pune un servet si se strecoara supa.
3 Trackbacks and Pingbacks
[...] ml supa limpede de peste (vezi reteta Supa limpede de peste, sau din [...]
[...] l supa limpede de peste (vezi reteta Supa limpede de peste, sau din [...]
[...] l supa limpede de peste (vezi reteta Supa limpede de peste, sau din [...]
Scrie o parere