Timp de preparare: cca 1 3/4 ora
Cca 650 kcal/portie
Se consuma cu paine neagra
Ingrediente pentru 4 portii:
- 1 kg carne slaba de vita, taiata cuburi
- 1 ceapa tocata
- 2 l. s. untura
- 400 gr morcovi, taiati fasii
- 1 kg fenicul, taiat inele
- sare
- piper proaspat macinat
- 1 l. s. frunze de tarhon
- 1/8 l supa limpede de carne (vezi reteta Supa de carne, sau din plic)
- 1/8 l vin alb
- 200 gr macaroane late, verzi
- 200 gr ciuperci Champignon, taiate in fasii
Mod de preparare:
- Carnea si ceapa se pun in untura incinsa si se prajesc. Se adauga 1/2 l apa, se acopera si se fierb incet 3/4 ora.
- Legumele, condimentele si tarhonul se adauga in supa, se toarna vinul si se fierb in continuare 1/2 ora.
- Pastele fainoase se pun in supa si se fierb 1/2 ora, iar in ultimele 5 minute se adauga si ciupercile.
- Se condimenteaza inca o data si se serveste supa presarata cu fenicul.
Pofta Buna!
Comentarii la retete