Timp de preparare: cca 1 1/4 ora
Cca 360 kcal/portie
Se consuma cu paine de cereale
Ingrediente pentru 4 portii:
- 2-3 l. s. untura de porc
- 125 gr carne slaba de vitel, porc si miel
- 1 ceapa mare taiata cuburi
- 175 gr morcovi, taiati in fasii
- 100 gr telina, taiata in cuburi
- 150 gr usturoi verde, taiat in fasii
- 125 gr varza alba, rasa
- 260 gr cartofi, taiati in cuburi
- sare
- piper proaspat macinat
- 1/2 l. c. maghiran
- 1/2 l supa limpede de carne (vezi reteta Supa de carne, sau din plic)
- 1/2 legatura patrunjel tocat
Mod de preparare:
- Untura se pune la incins si se prajesc carnea si ceapa. Legumele si cartofii se aseaza in cratita intercalate, deasupra fiind cartofii. Condimentele se presara intr-un singur rand.
- Se adauga supa limpede; se acopera cu un capac si se fierb de la 1/2 pana la 3/4 ora.
- Se presara cu frunze de patrunjel si se serveste in vasul in care a fost fiarta.
Pofta Buna!
Comentarii la retete