Timp de preparare: cca 1/2 ora
Cca 470 kcal/portie
Se consuma cu un pahar de bere

Ingrediente pentru 4 portii:

  • 2 l. s. unt sau margarina vegetala
  • 1 ceapa tocata fin
  • 400 gr legume refrigerate pentru supa
  • 3/4 l supa limpede de legume (vezi reteta Supa limpede de legume, sau din plic)
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 1 v. d. c. nucsoara
  • 1 l. c. maghiran
  • 8 carnati
  • 1 l. s. frunze de patrunjel tocate

Mod de preparare:

  1. Untul sau margarina se pune intr-o cratita la incins si se prajesc ceapa si usturoiul.
  2. Se adauga legumele si se toarna o ceasca de supa.
  3. Se fierbe sub capac 20 de minute.
  4. Se pune restul de supa si se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si maghiran.
  5. Carnatii se taie fasii si se pun in supa, se acopera si se fierb 5 minute. Se condimenteaza si se presara cu frunze de patrunjel.

Pofta Buna!