Timp de preparare: cca 1/2 ora
Ingrediente pentru 4 portii:
- carne de porc, vitel, pui, curcan, iepure domestic, pulpa de miel
- patrunjel
- ceapa
- usturoi
- masline
- sare
- piper macinat
Mod de preparare:
- Carnea, curatata de pielite, se taie in felii de 1 cm grosime, batandu-se cu batatorul fara sa se rupa, apoi se unge cu o compozitie mai picanta: slanina proaspata sau afumata taiata marunt cu marar, patrunjel, mustar, ceapa, usturoi, masline, castravete, gogosar proaspat sau din conserva, toate taiate marunt si combinate dupa gust.
- Apoi, snitelul se indoaie in jumatate, se trece prin faina, apoi prin ou (batut cu furculita, in care s-a pus putina sare si piper macinat) si prin pesmet, sau iar prin faina, prajindu-le ca si snitelul parizian si servindu-le la fel.
Pofta Buna!
Comentarii la retete