Timp de preparare: cca 3/4 ora
Cca 580 kcal/portie
Se consuma cu paine alba
Ingrediente pentru 4 portii:
- 100 gr galuste
- 400 gr piept de pui
- 2 l. s. ulei
- 1 dovleac Zucchini
- 1 ardei galben si unul rosu
- 10 cl Marsala
- sare
- piper
- nucsoara
Mod de preparare:
- Galustele se fierb in apa sarat si se strecoara.
- Se scoate pielita de p epieptul de pui, se taie in bucati si se prajeste in ulei, apoi se scoate.
- Legumele se taie fasii si se prajesc in acelasi ulei, se adauga Marsala si se toarna 1 l de apa fiarta.
- Supa se fierbe, iar galustele si carnea se incalzesc in supa. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si se serveste in farfurii incalzite.
Pofta Buna!
Comentarii la retete