Timp de preparare: cca 3/4 ora
Cca 580 kcal/portie
Se consuma cu paine alba

Ingrediente pentru 4 portii:

  • 100 gr galuste
  • 400 gr piept de pui
  • 2 l. s. ulei
  • 1 dovleac Zucchini
  • 1 ardei galben si unul rosu
  • 10 cl Marsala
  • sare
  • piper
  • nucsoara

Mod de preparare:

  1. Galustele se fierb in apa sarat si se strecoara.
  2. Se scoate pielita de p epieptul de pui, se taie in bucati si se prajeste in ulei, apoi se scoate.
  3. Legumele se taie fasii si se prajesc in acelasi ulei, se adauga Marsala si se toarna 1 l de apa fiarta.
  4. Supa se fierbe, iar galustele si carnea se incalzesc in supa. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si se serveste in farfurii incalzite.

Pofta Buna!